Hirdetés

Black Desert Online - mindenkit megfertőz a halloween-láz

|

Jelenleg a legtöbb játék halloween ünnepére készül különféle tematikus meglepetésekkel. A Black Desert Online sem marad ki a sorból, de egyelőre a nyugati játékok még nem élvezhetik mindezt.

Hirdetés

A Black Desert Online halloweeni eventjéhez egyelőre mindenképpen szükségünk lesz némi koreai gyorstalpalóra, ez az esemény ugyanis egyelőre csak a helyi szervereken lesz elérhető.

A készítők számos újdonsággal készülnek a rajongóknak. Megjelenenek például új öltözék (természetesen hölgyek előnyben), új állatkák, szezonális dekorációk és egyéb meglepetések. A fenti videóban te is megnézheted az ünnepi tartalmakat, közben pedig reménykedhetsz, hogy hamarosan már a nyugati játékosok is megkapják ezeket a halloweeni jóságokat.

Ti benne lennétek egy kis halloweeni Black Desert Online mókában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)