Hirdetés

Most ingyen kipróbálhatod a Black Desert Online-t

|

Ha 2017-et szívesen indítanád egy MMO-val, a Black Desert Online-ba ingyen is belekóstolhatsz egy pár napra.

Hirdetés

A megjelenés utáni hírek alapján úgy tűnik, nem kell attól félni, hogy a Black Desert Online egyhamar bedőlne, de a játék kiadója értelemszerűen szeretné még több játékoshoz eljuttatni az MMO-t. Így nemrég egy ingyenes trialt is kaptunk a Daum Gamestől.

Ezt ráadásul egész  egyszerűen elindíthatjuk, csupán regisztrálnunk kell a játék weboldalán, letöltenünk a klienst és már neki is vághatunk a hét napnyi ingyenes kalandozásnak. Persze a készítők nem csak az új játékosoknak, hanem a már meglévő bázisnak is készülnek újdonságokkal, például idén (valószínűleg tavasszal) nyugaton is megjelenik majd a Black Desert Online új karakterosztályát is hozó következő kiegészítője.

Ti melyik MMO-kkal játszotok manapság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)