Hirdetés

Black Desert Online - kiderült néhány új részlet a konzolos változatokról

|

A Black Desert Online fejlesztőcsapata szót ejtett arról, hogy mikor számíthatunk a játék jelenlegi generációs konzolokra szánt kiadásaira.

Hirdetés

Bár még csak PC-re jelent meg a Pearl Abyss gyönyörű MMORPG-je, a Black Desert Online, már így is hatalmas felhasználóbázissal bír, hiszen pár hete derült ki, hogy több mint 3 millió nyugati játékossal rendelkezik. Ezt a számot pedig nagyban megnövelhetik a konzolos portok is, ám ezidáig sötétben tapogatóztunk a további platformok sorsát illetően.

Hirdetés

Eredetileg 2018 első negyedévére ígérték az Xbox One-os változatot, még 4K-s videót is láthattunk arról, hogyan fut az MMO az Xbox One X-en, ám az még mindig nem érkezett meg. A DualShockers nemrég elbeszélgetett a stúdió vezetőjével, Robin Junggal, aki konkrét dátummal ugyan nem szolgált, de azt elmondta, hogy egy nyári megjelenést céloznak meg One X-re. Jung megerősítette azt is, hogy továbbra is tervezik a PlayStaton 4-es verziót, de most az Xbox One élvez prioritást náluk, ezt a változatot szeretnék előbb befejezni. Az oldal információi szerint ez színtiszta üzleti döntés, a Microsofttal való együttműködés áll a háttérben. 

A stúdió feje egyúttal azt is megemlítette, hogy vizsgálják annak a lehetőségét, hogy a Black Desert Online népszerű mobilos kiadását átköltöztessék Nintendo Switchre, figyelembe véve a két platform hasonlóságait. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)