Hirdetés

Black Desert Online - elképesztően drágák a kozmetikai cuccok

|

Már csak néhány napra vagyunk a Black Desert Online megjelenésétől, amelyben a jelek szerint rengeteg pénzt elkölthetnek majd azok, akik szeretnek divatosan öltözködni.

Hirdetés

Nálunk március 3-án rajtol majd az elképesztően gyönyörű Black Desert Online, ami a Guild Wars-hoz hasonlóan nem havidíjas lesz, csak az alapjáték árát kell kifizetnünk. Ettől függetlenül azért lesznek mikrotranzakciók, a játékban ugyanis vásárolhatunk különböző kozmetikai tárgyakat.

A Ten Ton Hammer járt utána, hogy pontosan mibe is kerülnek ezek a tárgyak, de elsőre nem akartak hinni a saját szemüknek. A karakter-specifikus ruházatokér és fegyver skinekért 32 dollárt kell letenni az asztalra, ami barátok közt is közel 9000 forint. Ennyiért már majdnem egy dobozos AAA játékot vesz az ember. Ha összehasonlítjuk mondjuk a már korábban említett Guild Wars 2-vel, ahol 10 dollárért egy olyan rucit kapunk, amit az összes karakterünk használhat, akkor azért érezhető a különbség.

Arról nem is beszélve, hogy bizonyos kozmetikai tárgyaktól nemcsak a kinézetünk változik meg, hanem akár extra statokat is kaphatunk, ami miatt sokan tartanak attól, hogy a gazdag játékosok előnyre tehetnek szert. A mini-petekért szintén 10 dollár körüli összeget kell kifizetni, ezek pedig elég fontos szerepet játszanak, de néhányat in-game is megszerezhetünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)