Hirdetés

Most ingyen behúzhatunk egy káprázatosan szép, remek MMO-t

|

A jelenleg futó egyik legjobb sandbox MMO-ja ugyan havidíj mentes, de egyszeri befizetést igényel, általában. Most viszont mindenki ingyen beszállhat a kalandba.

Hirdetés

A Black Desert Online ugyan nyugaton nincs a legismertebb MMO-k között, de ez nem jelenti azt, hogy a műfaj rajongóinak nem érne meg egy próbakört. Ingyenes próbaidőszakok már eddig is voltak a BDO-hoz, de most valóban teljesen ingyen be lehet zsákolni a játékot, szóval ha most repülsz rá, akkor örökre hozzáférést kapsz. Ez a Pearl Abyss ajándéka a játék negyedik szülinapjára.

Hirdetés

A BDO egy úgynevezett sandbox MMO, azaz nem küldetésről-küldetésre haladva szinteződünk benne, hanem mi döntjük el, hogy merre és hogyan járjuk be a világot. Ezzel együtt a Black Desert ugyan egy jóval grindolósabb MMO (itt inkább szörnyek gyilkolászásával, mintsem küldetésekkel fogunk fejlődni), de ezért kárpótol a már majdnem verekedős játékokat idéző harcrendszere és csodálatos látványvilága.

A játék bezsebelésére a legegyszerűbb megoldás, ha a Steam aloldalán megszerzitek a cuccot, de a hivatalos oldalon keresztül is él az akció. Erre március 2-ig, pontosan 15:00-ig van lehetőségetek, szóval semmiképp se maradjatok le!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)