Hirdetés

Black Desert Online - áll a bál a megjelenés előtt

|

Bár a játék hivatalosan csak ma jelenik meg, néhányakat már tegnap beengedtek a szerverekre, amelyek még nem teljesen úgy működnek, ahogy az ember elvárná.

Hirdetés

A Black Desert Online már túl van egy béta teszten, így azt hinné az ember, hogy ilyen és ehhez hasonló problémák nem fordulhatnak elő, de mivel a szabályokat az élet írja, gyakorlatilag bármi megtörténhet. Még az is, hogy nem azon a szerveren találod magad, ahová elindultál.

Az előrendelőket egy kicsit korábban engedték be, ők azonban olyan problémákba ütköztek, amik a bétában még egyáltalán nem voltak jelen. Több játékos is rossz szerverre került a karaktergenerálás után, amire az egyetlen megoldás, ha törlik azt és új karaktert generáltak. Ezzel együtt sokan már beváltották az előrendelői cuccokat, amiket szintén újra kell majd generálni a fejlesztőknek. A problémákat és azok megoldásait az alábbi táblázatba gyűjtötte össze a Daum Games, amit ötletesen csak Shitstorm Mátrixnak neveztek el.

Sokan azért kezdtek el balhézni, mert a karakterük nevét már hónapokkal ezelőtt lefoglalták, és a mostani kavarás miatt majd csak egy hónap múlva állítják azt vissza. Márpedig egy PvP játékban csak az számít, hogy az emberek rettegjenek, ha meglátják a neved. Remélhetőleg sikerül mihamarabb orvosolni a problémát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)