Hirdetés

Black Desert Online - hamarosan Xbox One-on is kipróbálhatjuk a bétát

|

Pár napon belül már nem kizárólag a PC-sek játszhatnak az MMORPG-vel.

Hirdetés

A Pearl Abyss fejlesztőcsapat hivatalosan bejelentette, hogy a Black Desert Online Xbox One verziójára már nem sokat, nagyjából két hetet kell várnunk.

Hirdetés

A Microsoft konzolján Black Desert címen futó játékot egy nyílt bétateszt keretein belül lehet kipróbálni november 8-tól kezdve négy napon keresztül, egészen november 12-ig. A játék Xbox kiadását még a 2017-es E3-on jelentették be a Microsoft konferenciáján, a végleges megjelenés várható dátumáról viszont egyelőre nem nyilatkozott a fejlesztőcsapat.

A Black Desert Online-nal PC-n egyébként több mint 10 millióan játszanak világszerte, és a soron következő DLC-t, Drieghant is nemrég jelentette be a Pearl Abyss.

Ti kipróbáljátok majd a Black Desert béta verzióját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)