Hirdetés

Black Hole Entertainment - a magyar fejlesztő két PC-s címen dolgozik?

|

Úgy látszik, a pletykák és a kiszivárogtatások a magyar fejlesztőket sem kerülik el...

Hirdetés

Itt van például hazánk büszkesége, a Warhammer March of Chaostól és az Armies of Exigotol híres Black Hole Entertainment. Elég nagy volt a csönd körülöttük mostanában.

A cég egy menedzser ügynökség segítségével dolgozik, amelyet Digital Development Managementnek hívnak - ez az ügynökség készített egy .pdf-et a Black Hole partnereinek, amelyből bizonyos információk kiderültek - konkrétum elég kevés, de spekulálni azt legalább lehet.

Két PC-s játék készül a Black Hole-nál ezek szerint. Az egyik egy PC-exkluzív játék, amely "nagy európai kiadó igen ismert franchise terméke" lesz. A másik játékról annyit tudni, hogy egy FPS lesz, amely egy "FPS prototípus egy nagy japán kiadó részére" - ez utóbbihoz a dokumentum szerint EPIC Unreal Engine-t (gondolom a 3-at) használják.

Remélem hamarosan többet tudhatunk majd meg a két készülő projectről.

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)