Hirdetés

Black Legion - Újra munkában a Titan Quest alkotói

|

Mivel szerettem a fentebb említett játékot, komoly szívfájdalmat okozott a fejlesztőcsapat csődje. A remény azonban...

Hirdetés

A remény azonban makacs jószág, s nem hagyja csak úgy eltaposni magát. Így történhetett, hogy az egykori Iron Lore (Titan Quest, Titan Quest: Immortal Throne, Warhammer 40K: Dawn of War - Soulstorm) két munkatársa, Arthur Bruno dizájner és Eric Campanella művész, grafikus új formációt alapított Crate Entertainment néven, s megvásárolta jobb sorsra érdemes fejlesztőcsapat félkész produktumainak jogait.
Ezek közül az egyik cím a Black Legion, ami egyes források szerint a Titan Quest konzolokra hangszerelt változatának tekinthető. A tervek szerint a harc inkább akciójátékos irányba mozdul el, maga a világ pedig sokkal komorabb és erőszakosabb lesz. További részleteket sajnos nem árultak el róla, csupán annyi bizonyos, hogy elsősorban konzolra, azon belül is X360-ra szeretnék elkészíteni. Mivel a csapat a jövőben PC-re és a többi konzolra is szeretne fejleszeni, csak szurkolhatunk nekik, hogy mielőbb támogatókra leljenek.

heromarch1.jpg


Érdekességként megemlítendő még, hogy a Crate Entertainment nyolc hónapra szóló megállapodást kötött a Mass Effect PC-s portját elkészítő Demiurge Studios-szal, miszerint dizájn terén és grafikai tartalmakat tekintve is segítséget nyújtanak ez utóbbi csapatnak. Csak nem saját játékon dolgoznak az eddig bedolgozásból élő srácok?
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)