Hirdetés

Black Mesa - már majdnem kész a felújított Half-Life

|

A rejtély megoldódott, a Black Mesa, ahogy azt vártuk is, felkerült a Steamre, de talán nem úgy, ahogy szerettük volna. A várakozás sajnos még mindig nem ért véget, de ezentúl mi is beleszólhatunk, hogyan menjen tovább a Half-Life felújítása.

Hirdetés

Modként már egy jó ideje nyüstölhetjük a Black Mesa: Source-ot, viszont a Crowbar Collective szeretné önálló játékként is kiadni a Half-Life a folytatás motorjára átültetett remake-jét. A korábban a projekt holnapján lévő visszaszámlálás lepörgött, ezzel viszont egyelőre nem a teljes megjelenés, csak az Early Access-rajt jött el.

A játék Steam-oldalán olvashatjuk, hogy az egyjátékos kampány nagyjából 85 százalékban van kész, ezért is kell még várnunk a végleges változatra. Ez sajnos azt jelenti, hogy a sokak által várt, Xenes részek sem kerültek be egyelőre, aminek részben az is az oka, hogy ezeket nem csupán újra akarják alkotni, hanem az eredeti változathoz képest fel is szeretnék javítani a fejlesztők.

A Xen-fejezeteken keresztül (és azokon túl) folytatódó történeten kívül még több multis pályát és játékmódot is terveznek az Early Access elhagyásáig, de addig is várják a közösség visszajelzéseit is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)