Hirdetés

Black Mesa - jelentősen bővült a rajongói Half-Life játék

|

Frissült a rajongói Half-Life projekt, így ismét bejárhatunk egy csomó pályát, illetve megnézhetjük az újdonságokat.

Hirdetés

A Crowbar Collective már jó néhány éve azon ügyködik, hogy a Source motor segítségével újraalkossa a legelső Half-Life játékot, és bizony elég közel járnak a projekt befejezéséhez. A legújabb frissítés óta például már az űrlényekkel teli idegen bolygóra is ellátogathatunk.

Hirdetés

Elrajtolt a Black Mesa Xen és Gonarth's Lair fejezeteinek nyilvános bétatesztje, így bárki megnézheti magának a felújított pályákat, mielőtt azok élesednének a teljes változatban. Összesen 9 fejezetet járhatunk be, ráadásul ez a szám 18-ra fog nőni, ha egyszer megérkezik az Interloper, a Nihilanth, valamint az Endgame is. Nézzétek meg, hogy fest a kaland jelenlegi állapotában:

Az utolsó három felvonás valamikor a mostani béta után fog bekerülni, úgyhogy kicsit még várnunk kell, mire teljes egészében végigjátszhatjuk a kalandot. A fejlesztők összeállítottak egy listát a Xen béta ismert hibáiról, így ha kíváncsiak vagytok, milyen kellemetlenségekkel találkozhattok tesztelés közben, látogassatok el ide, egyébként pedig keressétek a játékot a Steamen.

Ti kipróbáltátok már a Black Mesát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)