Hirdetés

Half-Life Black Mesa - megint csúsznak a Xen pályák

|

Az eredeti Half-Life-ot a Source motorra átültető Black Mesa fejlesztői mégsem tudják tartani a decemberi megjelenést a játék utolsó fejezete kapcsán, de egy frissítést így is kapunk.

Hirdetés

Már öt éve, hogy a ma Crowbar Collective néven működő csapat bejelentette, hogy felújítják az eredeti Half-Life látványvilágát és átültetik a játékot a Source motorra. A projekt jelentős részével már el is készültek, de a Xenen játszódó pályák komoly fejfájást okoznak a készítőknek.

Hirdetés

Ennek kapcsán nemrég jelentették be, hogy a legutóbb kitűzött, idén decemberi határidőt sem tudják tartani és csak jövőre adják ki a Black Mesa lezárását. Viszont mivel a már kész pályákat megvásárolhatóvá tették egy korai hozzáférésű változatban, volt pénzük újabb munkatársak felvételére. Így elmondásuk szerint javult a munkatempójuk, de a Xen fejezet így is túl nagy falatnak bizonyult a jelenlegi határidővel. Decemberben kiadnak róla új képeket és videókat, elmondják majd, hol tartanak éppen és kapunk egy új frissítést is.

Ebben főleg a Source motorba beépített új fényeffektjeiket aktiválják majd a játék Földön játszódó részeiben, ami így jobban fog kinézni és a Black Mesa jelenlegi játékosainak segítségével a motor módosított változata stabilabb is lesz a teljes megjelenésre. Két koncepciós képet egyébként nemrég közzétettek egy nyomtatott magazinban, ezeket alább láthatjátok.

Ti várjátok még a teljes változatot, vagy már annyira nem érdekes a Source-ra átültetett Half-Life?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)