Hirdetés

Call Of Duty: Black Ops 2 Uprising - májusban jön PC-re és PS3-ra

|

Miután Xbox 360-on elnyerte a kritikusok és a rajongók szívét, hamarosan a PC-sek és PlayStation 3-asok számárais elérhetővé válik a Black Ops II legújabb DLC-je, az Uprising.

Hirdetés

Ami jó, az jó - a Call of Duty: Black Ops 2-re pedig kimondottan illik ez a jelző. A DLC-k csak fokozzák az utanozhatatlan hangulatot, bár az árazásuk még mindig nem dönti pozitív irányba az Activision megítélésének mérlegét.

A napokban jelent meg nálunk a Call of Duty: Black Ops II Uprising teszt, melyben Daev fejtette ki véleményét az egyelőre csak Xbox 360-ra elérhető letölthető csomagról. A Mob of the Dead nevű zombis pálya egyértelműen a csomag legemlítésreméltóbb tartalma, de a másik multiplayer map (Magma, Encore, Vertigo, Studio) szintén okozhat kellemes perceket a Black Ops 2 fanatikusai számára. Jó hírünk van a PC-s és PlayStation 3-as katonáknak is: az Activision bejelentette, hogy az Uprising a maradék két platformra egyaránt május 16-án válik elérhetővé. Aki nem tagja a Call of Duty Elite szolgáltatásnak, az 14,99 dollárnak megfelelő összeggel lesz rövidebb a pályacsomag megvásárlását követően. De legalább lesz, ami lefoglalja az elkövetkezendő pár hónapra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)