Hirdetés

Blacklight: Tango Down - Teaser trailer

|

Kb egy éve adtunk először infót a Zombie Studios következő játékáról.

Hirdetés

Ezalatt az egy év alatt a játék elérkezett a teaser trailerig - amelyből általában túl sokminden nem derül ki.

A Blacklight: Tango Down egy igen gyors FPS, amely egy elképzelt univerzumban játszódik - ennek a neve Blacklight. Az Unreal Engine 3 segítségével igen hitelesnek tűnik majd a közeljövőben játszódó játék, amelyben a rengeteg részlet, a régi világból amradt épitkezés keveredik majd a sci-fik fényviszonyaival. A környezet ezért egyrészt különleges és idegen lesz, miközben ismerősnek fogjuk érezni végig.

A Blacklight: Tango down lényege, legfőbb különbözősége más hasonló kategóriás versenytársaival szemben a testreszabhatóság. S itt nemcsak arról van szó, hgoy a karakter mennyire testreszabható a csatatéren szerzett tapasztalata alapján, hanem erról is, a fegyverei mennyire megváltoztathatóak.

A játék nyáron várható PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)