Hirdetés

Felfüggesztették John Romero lövöldéjének Kickstarter kampányát

|

Még csak alig néhány napja kezdték el a közösségi kalapozást, de az alkotók úgy döntöttek, hogy leállítják a kampányt.

Hirdetés

Egy hangulatos beharangozó videót követően néhány nappal ezelőtt megtudtuk, hogy mire készül az eredeti Doom alkotóiból összeállt csapat. John Romero és Adrian Carmack néhány lelkes programozóval karöltve fogott bele a Blackroom projektbe, amire nekünk kellett volna összedobni a pénzt, legalábbis annak egy részét.

A játék aztán váratlanul eltűnt a Kickstarter aktív projektjei közül, aggodalomra azonban semmi ok, az alkotók csak azért függesztették fel a dolgot, hogy nyugodtan befejezhessék a demót. Mint mondták: "Évek óta arra várunk, hogy ezeket a dolgokat belepakolhassuk egy lövöldébe, és most hihetetlenül izgatottak vagyunk."

A csapat mindenképp szerette volna, ha a rajongók kapnak egy demót, az ugyanis nyilvánvalóan megdobta volna a támogatói kedvet, ezzel azonban nem lettek kész időben (lehet, hogy Romerónak is erre kéne koncentrálni, nem Doom pályákat kiadni), ezért döntöttek amellett, hogy kicsit halasztják a gyűjtést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)