Hirdetés

Új Area 51-játék jöhet

|

Nem minden alap nélkül indult útjára a szóbeszéd egy esetleges új címről. A Blacksite: Area 51 már a Warneré.

Hirdetés

Az Area 51 sorozat legutóbbi része, a BlackSite még a Midway égisze alatt látta meg a napvilágot 2007 végén. Azóta a kiadót felvásárolta a Warner Bros, de nem kezdett semmit a franchise-zal. Ez most megváltozhat, de egyelőre semmit ne vegyetek biztosra.

Ahogy azt egy NeoGaf felhasználó kiszúrta, a Warner Bros. a múlt héten benyújtotta igényét a Blacksite Area 51 védjegy használatára. A posztban linkelte a 2006-ban a Midway által beadott hasonló kérelmet is, a kettőt összehasonlítva a fő különbség abban áll, hogy milyen termékek gyártásakor kívánták használni a védjegyet.

Az új kérvényben szerepelnek letölthető, és mobilra készülő játékok is, ám ezt betudhatjuk annak is, hogy 2006 óta ezek fontosabbak lettek. Mindez persze a Warner által kiadott hivatalos bejelentésig semmit nem jelent, így kezeljétek ennek megfelelően, mint egy egész jó bizonyítékon alapuló pletykát. Könnyen lehet, hogy erről is majd az E3-on hallunk valamit.

Ti mit szólnátok egy új Area 51 játékhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)