Hirdetés

BlackSpace - Űrközgazdász kerestetik

|

Egyedi stratégiai játék készül az EA Tiburon egykori munkatársait tömörítő PixelFoundry műhelyében.

Hirdetés

Címe alapján Dead Space utánérzése számítottam, de az egyetlen kapcsolódási pont a fejlesztők (PixelFoundry Games) múltján kívül az, hogy mindkét alkotás az űrben játszódik.



A BlackSpace viszont egy olyan valósidejű stratégia PC-re, amiben akcióelemek is lesznek ugyan, ám a hangsúly a működő gazdaság megteremtésén van. Játékosként a felfedezett világűr határán ténykedünk ásványkincseket bányászva és a piacokat ellátva, miközben a fellelhető erőforrásokat vállalkozásunk zavartalan működésére, valamint a telepesek, munkások életminőségének javítására fordítjuk.



Az X osztályú aszteroidák felszínén, valamint orbitális pályáin egy alacsony gravitációban végrehajtott feladatok ellátását lehetővé tevő szerkezet lesz a legjobb barátunk, ami gyakorlatilag a játékos kezének meghosszabbításaként fog funkcionálni, amint elsajátítottuk a kezelését. A fúrástól az ásványkincsek kinyerésén, valamin az utasítások kiosztásán át a védelemig bezárólag minden helyzetben használni fogjuk.
Hogy mindez mit is jelent a gyakorlatban, azt még ebben az évben kideríthetjük, amennyiben felkeltette az érdeklődésünket a valóban szokatlan alkotás. A kiadott videó ugyanis sok mindenre alkalmas, de sem az informálás, sem a figyelemfelkeltés nem tartozik az erősségei közé.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)