Hirdetés

Blade and Soul - elindultak az európai szerverek

|

Ma reggel óta már mindenki számára játszható az NCSOFT legújabb F2P MMORPG-je. A szerverek még bírják a strapát.

Hirdetés

Egészen pontosan ma reggel 6 óra óta lehet belépni a Blade & Soul európai és amerikai szervereire. A játék már néhány napja elérhető a Founder Pack csomagok tulajdonosainak, de az ingyenes játékosok csak mától indulhattak.

Jelenleg még különösebb gond nélkül megy a móka, legalábbis én az indulás után 10 perccel még befértem az egyik legnagyobb szerverre. Valószínűleg nem lesz komolyabb gond a tömeggel, így, aki kipróbálná a régóta várt MMO-t, az bátran kezdjen neki. A lenti launch trailer pont elegendő kedvcsinálónak, a program részleteiről pedig a hivatalos oldalon olvashattok.

Amennyiben segítségre van szükségetek, vagy csak haverokat keresnétek szinteződésre, a játék hivatalos Reddit oldala is örömmel várja az újoncokat. Majd meséljétek el kommentben, hogy ki, milyen karakterrel indult útnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)