Hirdetés

Blair Witch tesztek - játék formájában sem rossz a boszorkányos horror

|

Nem mindennel volt megelégedve a sajtó a Bloober Team új játéka kapcsán, de az első pontszámok elég korrektek.

Hirdetés

Megérkezett a Layers of Fear fejlesztőinek legfrissebb horrorkalandja, ami a népszerű Ideglelés-filmek alapján készült el. A megjelenés előtt közzétett anyagok elég biztatóak voltak, ám ha megnézzük az első teszteket, picit árnyaltabb képet kapunk.

Hirdetés

Viszonylag jó értékeléseket sikerült bezsebelnie a Blair Witchnek a külföldi kollégáktól. A többség egyetért abban, hogy hangulatosra sikeredett a játék, és vannak egészen kiemelkedő elemei, illetve sajnos hiányosságai is. Többek szerint döcögős a játékmenet és hibák is akadnak szép számmal, de a franchise rajongóinak kifejezetten érdemes lehet egy próbát tenni vele, illetve azoknak is, akik szeretik, ha rájuk hozzák a frászt.

GamesRadar+ - 3/5
IGN.com - 8.8/10
Game Rant - 3.5/5
Windows Central - 4/5
GameStar.de - 73/100
Wccftech - 7.9/10
Game Informer - 7/10
God is a Geek - 9/10

Hamarosan mi is elmeséljük nektek, szerintünk milyen munkát végzett a Bloober Team. Ti kipróbáltátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)