Hirdetés

Blair Witch - veszélyes és egészen rémisztő lesz az erdőben való bóklászás

|

Az egyszer biztos, hogy nem napsütötte réteken fogunk ugrándozni a Bloober Team vadonatúj játékában.

Hirdetés

Talán senki sem számított arra, hogy az idei E3-on bejelentésre kerül egy új játék a Blair Witch franchise-hoz, de így történt, ráadásul elég ígéretesnek tűnik a dolog az eddig látottak alapján. Ráadásul most érkezett egy hivatalos kedvcsináló, ami szintén hátborzongatóra sikeredett.

Hirdetés

Mivel a Blair Witch egy horrorjáték, így ahelyett, hogy az első furcsa zaj után elmenekülnénk, bátran bejárjuk majd a kaland helyszínéül szolgáló, nem túl bizalomgerjesztő erdőt. Szerencsére hősünk, Ellis nem egyedül indul útnak, ugyanis mellette lesz Bullet, a kutya is, aki elég szófogadó állat, és probléma nélkül végrehajtja a parancsokat. Így például beküldhetjük négylábú társunkat a szűkebb helyekre, hogy megszerezzen valamit, illetve azt is jelezni fogja, ha veszély leselkedik ránk a sötétből.

A hangulat fokozása érdekében az események hatással lesznek főhősünk elmeállapotára, és a fejtörők megoldása során kamerás felvételeket is nézegethetünk játék közben, amelyek olyanok, mintha egyenesen az Ideglelés-filmekből származnának. A Bloober Team által kiadott friss trailerben pedig meg is nézhetjük mindezt.

A Blair Witch augusztus 30-án érkezik meg PC-re és Xbox One-ra. Ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)