Hirdetés

Blazing Chrome - retro akció-platformer viszi tovább a Contra örökségét

|

Ha kooperatív darálásra, kemény bossfightokra és jól kinéző pixel artra vágysz, jól jegyezd meg a Blazing Chrome nevet.

Hirdetés

A JoyMasher csapata eddig is arról volt ismert, hogy a régi árkádjátékok hangulatát idéző címekkel rukkolnak elő, így az sem meglepő, hogy legújabb projektjük, a Blazing Chrome is a '80-as évek hangulatát idézi meg. A bejelentést kísérő trailer láttán nem lennénk meglepődve, ha a Contra jutna az eszetekbe.

Hirdetés

Az alábbi videóból kiderül, hogy a két fővel végigjátszható pályákon lesznek járművek, különböző begyűjthető fejlesztések és persze számtalan rondábbnál rondább ellenfél, aki az életünkre tör. A trailer alapján egyébként a Blazing Chrome zenéje is rendben lesz, sok más részlettel kapcsolatban viszont még nem nyilatkoztak a készítők. Így a megjelenés dátuma mellett egyelőre homály fedi azt is, milyen platformokon játszhatunk majd a retro-ihletésű alkotással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)