Hirdetés

Bleach: Soul Ignition reklám

|

Bár a játékot elvileg csak Japánban és Észak-Amerikában fogják forgalmazni, azért a stílus kedvelőit biztosan érdekli.

Hirdetés

A kisfilmben tiszteletét teszi Rukia, Kenpachi, Ulquiorra, Ichigo, Grimmjow, Komamura, Yammy, Ishida, és Soifon. A Soul Ignition (az USA-ban Soul Resurreccion) 21 játszható karaktert fog tartalmazni, PS3-on teszi tiszteletét, és a Bleach nevű anime/manga sorozat képezi az alapját. Japánban jövő hét csütörtökön kerül a boltokba, majd ezt követően lehet megvásárolni az izomautók és az alanyi jogon járó fegyvertartás hazájában is. Mivel bizonyára nem sokan tudtok japánul, ezért a videó alatt megtaláljátok az én írott tolmácsolásomat a reklámban hallható szövegről, mely nem csak egyszerű fordítás, hanem a lehető legjobban ragaszkodik az eredeti szövegben hallható megfogalmazásokhoz.

A fordítás:

"- Ostorral fenyegessünk, földet robbantsunk, vagy karddal hasítsunk ketté? Esetleg a denevér és szürkemarha keresztezéséből származó emberdémont küldjük ellenségeire? Nekünk nem gond!

- Látványosan felgyújtjuk a talajt! Ember nagyságú hagymakarikával tüntetjük el haragosait. Hihetetlenül nagy szamuráj harcossal csapunk az események közepébe, vagy bevetjük a kigyúrt remeteóriást, nekünk mindegy.

- Rendelkezünk bizonytalan nemi identitású diszkótáncossal és hozzá illő, repkedő íjászlányokkal! Olyanunk is van, aminek még mi sem tudjuk a nevét, de fényből készít sátrat, és akire ráuszítjuk, az nem fogja többet elfoglalni a parkolóhelyünket. Rendelje meg most a csomagot, nem fogja megbánni. Most minden vásárlónak ajándék Playstation 3.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)