Hirdetés

Robotba ültetett akváriumban úszkáló delfin is lesz a Bleeding Edge-ben

|

Az biztos, hogy a Ninja Theory karakterdizájnerei ezúttal eléggé kitettek magukért.

Hirdetés

A legtöbben valószínűleg a 2013-as DmC: Devil May Cry, illetve a 2017-es Hellblade: Senua's Sacrifice kapcsán ismerik a Ninja Theory csapatának nevét. Az egyjátékos kalandok után viszont a srácok most teljesen más vizekre eveznek, és hoznak nekünk egy Microsoft-exkluzív team brawlert, amiben bizony lesz néhány nagyon furcsa játszható karakter.

Hirdetés

Az egyikük a nemrég bemutatkozott Mekko, aki tulajdonképpen egy robotba épített akváriumban úszkáló delfin. A történet szerint szegényt elég durva genetikai kísérleteknek vetették alá, ám a Bleeding Edge kiszabadította a fogságból és megtanította neki, hogy nem mindegyik ember gonosz. Így most Mekko egy különös robotban lebegve harcol az oldalukon.

A karakter a tankok közé tartozik, és pajzsainak használatával úgynevezett Power Orbokat tud generálni, amelyekkel aztán felerősítheti bizonyos képességeit. Ha még többet szeretnétek megtudni róla, akkor lessétek meg a hivatalos oldalát! Egyébként érdemes legörgetni a weblap aljára, ott ugyanis megtaláljátok a többi karaktert is, akik szintén eléggé furcsa szerzetek.

A Bleeding Edge március 24-én jelenik meg PC-re és Xbox One-ra. Ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)