Hirdetés

Újra kipróbálható a Bleeding Edge, elég hozzá egy Xbox Game Pass előfizetés

|

Elrajtolt a Ninja Theory lövöldéjének legutolsó zárt bétatesztje, amire bizony elég könnyű bejutni.

Hirdetés

Valószínűleg alaposan meglepett mindenkit, amikor tavaly kiderült, hogy a kiválóra sikeredett Hellblade: Senua's Sacrifice fejlesztői egy Microsoft-exkluzív brawlert fognak legközelebb piacra dobni. Ez a Bleeding Edge, ami hamarosan megjelenik, ám előtte még itt a remek lehetőség, hogy megnézzük, mi mindent is kínál a játék.

Hirdetés

Magyar idő szerint március 13-án, este hét órakor rajtolt el a Bleeding Edge utolsó bétája, ami március 16-án, reggel kilenc órakor fog véget érni, tehát gyakorlatilag egész hétvégén nyüstölhetjük a Ninja Theory alkotását. Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy előrendeljük a játékot a hivatalos oldalról, de mivel az Xbox Game Pass is tartalmazza a bétát, így a szolgáltatás előfizetői is szabadon belekóstolhatnak az őrültnek ígérkező alkotásba.

Ráadásul a fejlesztők eszközöltek is némi változtatást az előző bétához képest, így például jóval stabilabb már a teljesítmény, ami kifejezetten jó dolog, tekintve, hogy egy pörgős címről van szó. További részletekért vessetek egy pillantást a srácok hivatalos posztjára!

A Bleeding Edge március 24-én érkezik meg PC-re és Xbox One-ra. Ti belenéztek a bétába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)