Hirdetés

Bless Unleashed - vérbeli MMO tart Xbox One-ra

|

Ráadásul a Bless Online fejlesztőinek újdonsága free-to-play lesz.

Hirdetés

A Bandai Namco a minap bejelentette, hogy jön a fémdobozos Dark Souls Trilogy (ami sok rajongót kiakasztott, hiszen Európában nem számíthatunk rá), de nem ez volt az egyetlen meglepetése. 

Hirdetés

Kiderült, hogy a Bless Online fejlesztőcsapata, a Round 8 Studio felel a Bless Unleashed című free-to-play MMO fejlesztéséért is, amely az Xbox One-t fogja megcélozni. Az Unreal Engine 4 grafikus motorral készülő projekt egy érintetlen világban, gazdag háttérsztorival játszódik, amelyet hardcore MMO rajongók bevonásával készítettek.

Öt változatos karakterosztályra, combo-alapú harcrendszerre, valamint kooperatív és kompetitív multiplayerre is számíthatunk, ráadásul azt ígérik a készítők, hogy a kalandozásaink során interakcióba léphetünk majd istenségekkel és mitikus lényekkel is, jelentsen ez bármit is. Van képünk is hozzá:

A Bless Unleashed megjelenés 2019-ben várható Xbox One-ra, a többi platformról egyelőre nincs hír. Felkeltette az érdeklődéseteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)