Hirdetés

Bleszinski: Az Epic társat keres a Shadow Complex 2 befejezéséhez

|

Érdekes nyilatkozattal állt elő Cliff Bleszinski, az Epic fejese.

Hirdetés

 

A dolog azért is érdekes, mert majdnem pontosan egy hónappal ezelőtt Mike Capps elmondta, hogy az Infinity Blade fejlesztése miatt voltak kénytelenek hanyagolni a Shadow Complex 2-t.

 

"A Shadow Complex 2 itt várakozik, igazából nagyrészt kész is van, már csak egy partnert kell találnunk aki segít befejezni hogy kiadhassuk," - nyilatkozta Bleszinski. Elárulta azt is, hogy gondolkoztak a Shadow Complex iOS-re portolásán, de inkább egy teljesen új projekt mellett döntöttek (ez volt ugye az Infinity Blade), és az eladási adatokra valamint a játék népszerűségére hivatkozva nem döntöttek rosszul. A Shadow Complex 2009-ben jelent meg az Epic és Chair közös gyermekeként Xbox Live Arcade-ra, és rengeteg rajongót sikerült szereznie, nem véletlenül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)