Hirdetés

Blitzkrieg 3 - Early Accessen a második világháborús RTS

|

A Blitzkrieg 3 szeretné visszahozni a klasszikus valósidejű stratégiák játékmenetét úgy, hogy az a mai elvárásoknak is megfeleljen.

Hirdetés

A Blitzkrieg első két részét is jegyző Nival Interactive a Steam Early Access rendszerébe küldte a Blitzkrieg 3-at, amely azért különösen jó hír, mert a Company of Heroes 2 és annak kiegészítőit leszámítva hiány van valós idejű világháborús stratégiákból.

A PC-exkluzív Blitzkrieg 3 megpróbálja az egy- és többjátékos részt összemosni azzal, hogy bevezeti a The Mighty Quest for Epic Lootból már jól ismert aszinkron multiplayert, vagyis lényegében egy másik játékos ellen harcolva szükségtelen mindkettő félnek a gép előtt csücsülnie: míg a játékmenet egyik részében az a feladatunk, hogy megrohamozzuk az ellenfél bázisát, addig a másikban egy olyan bázist kell építenünk, ami kiállja az ellenünk intézett támadásokat. Az egyszemélyes kampányokban a második világháborúba csöppenünk bele. Akkor is indul a történet, amikor a németek 1939-ben megszállták Lengyelországot és egészen addig küzdünk, míg 1945-ben a győztes szovjet csapatok diadalittasan felvonulnak Berlin utcáin. Három frakció (a Szövetségesek, a Tengelyhatalmak és a Szovjet Szocialista Köztársaságok Szövetsége), saját parancsnokok és több mint negyven fejleszthető egység várja, hogy belevessünk magunkat a küzdelmekbe.

Szerencsére a korábban tervezett előfizetéses és mikrotranzakciós tervekből nem lett semmi, helyettük visszatért a Nival a jól hagyományos "vedd meg és a tiéd" modellhez. Tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)