Hirdetés

Blizzard: 4,7 millió eladott Cataclysm egy hónap alatt

|

Eddig is sejthettük, hogy Blizzardéknak tuti van mit a tejbe aprítaniuk.

Hirdetés

Ez a mostani eladási adat azonban jobb mindegyik eddiginél.

A Blizzard ma bejelentette, hogy a World of Warcraft: Cataclysm új PC-s eladási rekordot állított fel: megjelenése utáni első hónapban 4,7 millió példányt adtak el belőle. A játék december hetedikén egyszerre jelent meg az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban, Argentinában, Chilében, Európában, Oroszországban, Délkelet-Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon. December 9-én jelent meg Koreában, illetve Hong Kong, Macau és Tajvan területén. A  World of Warcraft: Cataclysm már első nap rekordot állított fel - ekkor eladott 3,3 millió kópiájával minden idők leggyorsabban eladott PC-s játéka lett - saját második kiegészítőjét , a Wrath of the Lich Kinget letaszítva a trón tetejéről.

Nem sokkal a World of Warcraft: Cataclysm megjelenése előtt érte el a játék népessége a 12 millió főt.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)