Hirdetés

Blizzard All-Stars bejelentés a Pax Easten?

|

A Blizzard nagy bejelentésre szánja el magát - hirdeti egy meghívó, ami a 2013-as PAX East expóra invitál.

Hirdetés

Az évről-évre megtartott BlizzCon arra szolgál, hogy a cég a saját rendezvényén ejtse meg bejelentéseit, még az E3-ra sem hajlandóak kivinni semmit. Nagyon úgy tűnik azonban, hogy a 2013-as PAX East (március 22.-24.) kivételt képezhet a Blizzard szemében, mivel a napokban olyan meghívókat küldték szét, amelyek a helyszínen esedékes bejelentésről tettek említést.

A hírtől önmagában nem szökdécselnénk körbe a szerkesztőséget, de a levél további tartalma már jó okot szolgáltat a figyelemre: a Blizzard kijelentette, hogy az eddig megjelent játékaikkal ellentétben valami teljesen mást szeretnének bejelenteni az expón. Nem folytatásról, nem kiegészítésről és nem a régóta pletykált MMO-ról van szó, de akkor mégis miről? A Diablo III PlayStation 4-re tartó menetelését már lelőtték a 2013-as PlayStation Meetingen, de több helyen is azt rebesgetik, hogy a titokzatos projekt nem más lehet, mint a Blizzard All-Stars (a Blizzard saját DOTA címe). Akár még bele is férhet a képletbe, hiszen nem folytatás, nem kiegészítés és nem MMO. Persze ez csak találgatás, március végén okosabbak leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)