Hirdetés

Hamarosan még több játékot kap a Blizzard App?

|

A stúdió átalakította egy kicsit a launchert, és így már bőven van hely benne további címeknek is.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a saját címein kívül a Destiny 2 is elérhető lesz a Blizzard alkalmazásában, aminek már nem Battle.net a neve. Viszont most frissült a program, és rengeteg betöltésre váró hely keletkezett a játékok listájában.

Hirdetés

A launcher előző verziójában a hat Blizzard cím alatt még nagyjából két másik alkotásnak volt hely, azonban ez a legújabb frissítéssel megváltozott, és most már több az üres hely, mint az olyan, ahol szerepel valami. Ha még nem töltöttétek le az új verziót, akkor most megmutatjuk, hogy miről van szó.

Kiszélesedett az oldalsáv, a játékok címe pedig a logók mellé került, és ha csak a Blizzard nem a Destiny 2 nevét akarja ott jó hosszan kiírni, akkor könnyen elképzelhető, hogy nemsokára bekerül egy csomó új cím az alkalmazásba.

Ti milyen játékokat látnátok szívesen a Blizzard kliensében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)