Hirdetés

Megtartja a Blizzard a Battle.net nevet

|

A kiadó belátta, hogy a Battle.net Blizzard Appra átkeresztelése nem olyan jó ötlet, ezért egy kompromisszumost megoldás született.

Hirdetés

Valószínűleg nem az a Blizzard legnagyobb problémája, hogy hogyan hívja kliensét, de a csapat mint minden mást, ezt is komolyan veszi. Külön közleményben jelentette be, hogy részben a felhasználók visszajelzései miatt továbbra is a Battle.net elnevezést fogja használni. 

Hirdetés

Az átnevezés ötletgazdája (vagy valaki, akinek ez nagyon fontos) azonban nem engedte el könnyen a dolgot, ezért a Battle.net hivatalos neve mostantól Blizzard Battle.net, ami már az új, fent látható logóban is így jelenik meg. Reméljük, a csapatnak nem került sok pénzébe a huzavona, nem volna jó, ha emiatt mennének csődbe.

Nektek hogy tetszik a Battle.net elnevezés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)