Hirdetés

Battle.net - nehogy elverd apuék pénzét

|

Hamarosan minden szülői felügyelettel rendelkező felhasználó költéseit letiltják, nehogy a család tartalékát "véletlenül" elköltsük a Store-ban.

Hirdetés

A Blizzard egyik munkatársa egy Battle.net fórumbejegyzésben értesítette a játékosokat a változásról. Hamarosan email-ben is megkapjuk az összes információt, a biztosnság kedvéért azonban a fórumos megoldás mellett döntöttek.

A változtatást követően a Parental Controllal rendelkező accountokról automatikusan tiltásra kerülnek a következő lehetőségek :

- Vásárlás a World of Warcraft in-game Shop-jában.
- Valódi pénzért vásárlás a Hearthstone-ban.
- Vásárlás a Diablo 3 real-money AH-ban.

A tiltás természetesen feloldható, de a Blizzard szeretné, ha a szülők jobban felügyelhetnék gyermekeiket játék közben. Az értesítést a játékosok és szüleik is megkapják majd, a változást január második hetében tervezik bevezetni. A Diablo 3 real-money AH március 18-án végérvényesen megszűnik, így itt egyébként is csak picit több mint 2 hónapunk maradt tevékenykedni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)