Hirdetés

Megszűnt a Battle.net, itt az új launcher

|

Tavaly jelentette be a Blizzard, hogy átalakul az egész rendszer, és a legújabb frissítéssel életbe is léptek a változtatások. Nem vitték túlzásba a névválasztást.

Hirdetés

Még 2016-ban írtunk arról, hogy a stúdió szerint összezavarja a játékosokat a Battle.net név, ezért azt tervezték, hogy lecserélik, és most végre meg is valósult a dolog. Nemrég élesedett a frissítés, a játékosokat pedig már egy új ikon várja.

A kezelőfelületen gyakorlatilag semmi nem változott, mindössze a bal felső sarokban lévő Battle.net logó lett lecserélve a Blizzard ikonjára. Így remélhetőleg már senki nem fogja összetéveszteni a dolgokat, és az új launcher is jobban beleillik a Blizzard Streaming és Voice szolgáltatások közé.

Nektek milyen emlékeitek vannak a több mint húsz éves Battle.netről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)