Hirdetés

Blizzcon 2013 - PlayStation 4-en és PC-n a Diablo III: Reaper of Souls

|

A Blizzard bejelentette, hogy a Reaper of Souls PlayStation 4-re is érkezik, ráadásul kipróbálható lesz a Blizzcon 2013-on.

Hirdetés

A Blizzard idén végre megrendezi a Blizzcont, amit sok ezer rajongó vár összeszorított fogakkal, de vajon milyen meglepetésekkel készül számunkra a játékvilág legtitokzatosabb cége?

Egy meglepetésre már nem kell várnunk, ugyanis a Blizzard elmondta, hogy a Diablo III: Reaper of Souls kiegészítője megjelenik PlayStation 4-re is. Ez még csak a jéghegy csúcsa, hiszen a Blizzcon 2013-on a játékosok kipróbálhatják a Reaper of Soulst a PlayStation 4 DualShock 4-es kontrollerével és megtapasztalhatják, hogy milyen új megoldásokat rejt az érintőpanel és a közösségi funkciók.

A Blizzcon 2013-ra látogatók természetesen PC-n is kipróbálhatják a Diablo III legújabb kiegészítőjét, sétálgathatnak egyet Westmarch sötét utcáin, vagy megnézhetik, hogy mire képes az új kaszt, a Crusader.

A Blizzcon 2013 november 8. és 9. között kerül megrendezésre, és ez még csak egy programpont a sokból, úgyhogy ha érdekel, hogy mit várhattok az eseménytől, olvassátok el a Blizzcon programjáról szóló cikkünket. A Diablo III és a Reaper of Souls megjelenése PlayStation 4-re valamikor 2014-ben várható. Reméljük, hogy egy pontos dátumot is kapunk hamarosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)