Hirdetés

Felújítja a Blizzard a klasszikus játékait?

|

Talán semmiség az, amire egy NeoGAF fórumozó bukkant, de az is lehet, hogy azt jelzi: a Blizzard fel fogja támasztani a klasszikusait, beleértve a Warcraft 3-at is.

Hirdetés

Éppen azt beszéltük a kollégákkal, hogy a fél karunkat odaadnánk egy Warcraft III HD kiadásért, mikor rábukkantunk a NeoGAF fórumon egy érdekes bejegyzésre: a Blizzard létrehozott egy "Klasszikus játékok" divíziót, amelyhez már elkezdett munkaerőt is toborozni a hivatalos honlapján

A vezető szoftvermérnök pozíció leírása sok-sok érdekességet rejt: "Lenyűgöző történetek. Intenízv multiplayer. Végtelen újrajátszhatóság. Tulajdonságok, amelyek a StarCraftot, a Warcraft III-at és a Diablo II-t koruk titánjaivá tették. Az operációs rendszerek, a hardverek és az online szolgáltatások fejlődése megnehezítette a játékélményt a hűséges rajongók és az elérni kívánt új generáció számára" - írta a Blizzard a felhívásban, majd rátért a lényegre: "Mi helyreállítjuk a dicsőségüket, ehhez viszont szükségünk van a programozói tudásotokra, a szenvedélyetekre, és a nehéz munka elvégzésének képességére."

A GameSpot megkereste a vállalatot az álláshirdetéssel kapcsolatban, mire a következő közleményt kapták: "Mérnökökre van szükségünk, hogy segítsenek karbantartani a klasszikus játékainkat. A történelmünk része, hogy a játékainkat sok-sok éven keresztül támogatjuk. A korábbi játékainkkal még ma is játszanak és élvezik őket, úgyhogy ezeket szeretnénk fenntartani a közösség számára."

Egyelőre nem tudjuk, hogy mit gondoljunk, de egy-két nappal a BlizzCon 2015 előtt rádöbbenni egy ilyen részleg létrehozására felettébb gyanús. Szerintetek is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)