Hirdetés

BlizzCon 2014 - nagy Hearthstone bejelentésre készül a Blizzard?

|

Rejtélyes képeslapokat küldözget a Blizzard, amelyekkel a Hearthstone rajongók kíváncsiságát igyekszik felkelteni. Vajon miről lehet szó?

Hirdetés

A Hearthstone amennyire egyszerű kis kártyajátéknak indult, annyira kinőtte magát és vált igen gyorsan a Blizzard egyik legnépszerűbb játékává. Ennél fogva annyira talán nem is meglepő, hogy a hamarosan meginduló BlizzCon 2014-en kiemelt szerephez juthat majd, a cég pedig már vágányra is állította a hype-vonatot.

A Blizzard a napokban többféle képeslapot küldött szét különböző idevágó weboldalak szerkesztőségének, melyek mind a Hearthstone kártyáihoz és karaktereihez köthetők. Viszont eddig kizárólag csak olyanok kerültek elő, melyek már megtalálhatóak a játékban, mint pl. a Harvest Golem, a mobilos Touch Arcade csapatának küldött demolisher vagy a BlizzPro levelesládájába érkező Repair Bot. A kártyák mindegyikéhez egy tervrajz tartozik, valamint egy rövid üzenet: "Szövöm a terveket a következő BlizzConra, remélem tetszik a találmányom!"

Ezekből viszont a közeledő BlizzCon tartalmát illetően meglehetősen vegyes következtetésekre lehet jutni, hiszen míg könnyen lehet, hogy valóban valami újítás érkezik a Hearthstone-hoz, az is elképzelhető, hogy a már meglévő kártyákon végez valami finomítást a Blizzard. Mindenesetre a BlizzCon 2014 november 7.-én, az az most pénteken kezdődik és egészen másnapig tart, szóval ha addig nem, akkor bizonyára választ kapunk minden kérdésünkre.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)