Hirdetés

World of Warcraft - a Lich Kingre épül a következő kiegészítő?

|

Ahogy közeledik a BlizzCon, egyre több pletyka kerül elő arról, hogy milyen újdonságokat fognak bejelenteni. Természetesen a World of Warcraft sem maradhat ki ebből a sorból.

Hirdetés

Már csak néhány nap van hátra a következő BlizzConig, úgyhogy természetesen már hetekkel ezelőtt beindult a találgatás, hogy vajon milyen meglepetéseket fog bejelenteni a cég az éves konferenciáján. Az eddig előkerült pletykák szerint az Overwatch 2 és a Diablo 4 is benne lehet az idei felhozatalban, most pedig egyesek azt állítják, hogy a World of Warcraft következő kiegészítőjére is számíthatunk.

Hirdetés

Ha hihetünk a kiszivárgott promóciós anyagnak, akkor a következő kiegészítő a Shadowlands címet fogja kapni, és a Lich King nagyon fontos szerepet játszik a történetben. A rajongóknak egyből feltűnt, hogy a jelenlegi Lich King, Bolvar Fordragon szeme vörösen izzik, viszont ezen a képen kék, ami vagy azt jelenti, hogy valami fontos történik majd a sztoriban, vagy pedig annyi történt, hogy a szivárgás egyszerű hamisítvány és a készítője figyelmetlen volt.

Is this the real leak? from r/wow

Értelemszerűen az ilyenek miatt fontos szem előtt tartani, hogy egy ilyen pletykát sosem szabad készpénznek venni, de szerencsére már nem kell sokat várnunk, hiszen november 1-én hivatalosan is kezdetét veszi a BlizzCon és végre mindenre fény derül.

Ti melyik bejelentésnek örülnétek a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)