Hirdetés

Blizzard - DDOS támadás miatt akadoznak a szerverek

|

Pár borzasztóan ráérő hacker DDOS-olja a szolgáltatókat, ezzel sok európai játékosnak tönkre téve a játékélményt.

Hirdetés

A hacker talán egy kicsit erős szó, hívjuk őket inkább "mérsékelt számítástechnikai ismeretek birtokában lévő ráérős seggfejnek". Ez pontosabb.

A Blizzard egy hivatalos közleményben tudatta azt, amit a játékosok egy része már első kézből tapasztalhatott. A cég elmondta, hogy az európai Diablo 3, Hearthstone: Heroes of Warcraft, StarCraft 2 és World of Warcraft játékosok némi fennakadást észlelhetnek a rendeszerben, ugyanis DDOS-olják a helyi szolgáltatókat.

A hírek szerint nem a Blizzard az elsődleges célpontja a támadásnak. "A szolgáltatás minősége hullámzik és csak a játékosközösség egy részét érinti" - írták a közleményben. "Folyamatosan figyeljük a szituációt és szeretnénk mindenkinek megköszönni a türelmét, és elnézést kérni a kellemetlenségért" - fejezte be a Blizzard.

Ti tapasztaltatok valami fennakadást?


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)