Hirdetés

Diablo 3 - sok újdonsággal érkezett a 2.4-es patch

|

Megjelent a Diablo 3 legújabb frissítése, benne egy új zónával, mindenféle új tartalmakkal és funkciókkal.

Hirdetés

Most inkább a Heroes of the Storm és az Overwatch a menő, de azért természetesen a Diablo 3 is hatalmas népszerűségnek örvend. A legújabb frissítésben szokás szerint nem csak javításokat találunk, de rengeteg új érdekes tartalom is belefért.

A 2.4.0-s verziószámú update már most elérhető PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, benne pedig nem csak egy új területet találunk, de kibővült két már meglévő zóna is, a The Ruins of Sescheron és a Leoric's Manor. Egy újfajta dungeonnel is találkozhatunk, melyhez akkor tudunk hozzáférni, ha egy armor set összes darabját összegyűjtöttük.

Egy másik igen érdekes dolog, hogy már a PC-s verzióban is használhatjuk az úgynevezett Action Combat módot, amit eredetileg a konzolos verziókhoz találtak ki, hogy egy kicsit kényelmesebb legyen csatázni a kontrollerrel. Érdemes kipróbálni, meglehetősen pörgős és bejöhet azoknak, akik hozzám hasonlóan nem szeretnek megállás nélkül kattintgatni.

Rengeteg dolog van még az update-ben, természetesen a Battle.net blogon megnézhetitek a részleteket, ha szeretnétek belemélyedni a dologba. Próbáltatok már valamit? Hogy tetszik az új zóna?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)