Hirdetés

Elég gyorsan cáfolták a Diablo 3 crossplay hírét

|

A Blizzard tegnap egy nagyon bíztató, de mint kiderült, összességében félrevezető nyilatkozatot tett, most korrigáltak gyorsan, de mindenkinek lefelé biggyed a szája ettől még.

Hirdetés

Ahogy újabb és újabb platformokra jelent meg a Diablo 3, úgy kérte egyre több rajongó, hogy a Blizzard végre bevezesse a crossplay lehetőségét, így érthetően hatalmas volt a meglepetés, amikor tegnap a cég egyik képviselője megerősítette, hogy a cég készül ennek a bevezetésével.

Hirdetés

Sajnos most egy újabb közleményből kiderült, hogy félreértés történt és hiába is szeretné a Blizzard, hogy ez megtörténhessen, nem érdemes arra számítani, hogy a Diablo 3-ban erre a Switches verzió megjelenésével egyszerre nyílik meg a lehetőség:

"Nagyon szeretnénk, hogy minden platformon össze tudjuk hozni a játékosokat, de egyelőre nincsenek terveink arra, hogy cross-platform lehetőséget biztosítsunk a Diablóban."

Meglepő, hogy a Blizzard nem ugrik rá azonnal a lehetőségre, hiszen újabban egyre több sikerjáték igyekszik megvalósítani a crossplay lehetőséget és biztos jót tenne a Diablo 3 játékosbázisának, ha össze lehetne vonni a játékosokat.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)