Hirdetés

Diablo 3 - így lehet egy perc alatt 70-es szintre fejlődni

|

Szó szerint egy perc alatt lett 70-es az egyik Diablo III játékos, sikerült egy igen hatásos trükköt találnia, mellyel gyorsan megkerülte a fárasztó szintezést.

Hirdetés

A Blizzard rajongói mindig is arról voltak híresek, hogy szeretik a kihívásokat. Legutóbb a World of Warcraft egyik boss harcát sikerült rekordidőn belül letudni, most pedig a Diablo 3 egyik játékosa döntött úgy, hogy tovább feszegeti a játék határait.

Az alábbi videóban Dat Modz bizonyítja be nekünk, hogy aki tényleg tudja, mit csinál, az akár kevesebb mint egy perc alatt is elérheti a 70-es szintet a játékban. Az egész művelet kulcsa a híres Cow Level, ahol hatalmas mennyiségű XP-re lehet szert tenni. Modz ezt még megtoldotta a Hellfire Ring és a Gem of Ease itemekkel, amikor pedig elérte a megfelelő szintet, akkor a Leoric's Signet segítségével további XP boosthoz jutott.

A videóban persze látványosabb ez az egész, mint így leírva, olyan gyorsan pörög a számláló, hogy a felugró üzenetek nem is tudják tartani a lépést, de bal alul láthatjátok, épp hol tart:

 

Nektek mennyi idő volt elérni a 70-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)