Hirdetés

Diablo III - videón a 2.3-as patch újdonságai

|

Az új kiegészítő még nem teljesen biztos, de az új itemek garantáltan érkeznek a Diablo 3 következő frissítésében.

Hirdetés

A döcögős indulás ellenére a Diablo 3 jelenleg a Blizzard egyik legjobban futó játéka (mondjuk nem mintha lenne akár egy játékuk is, ami nem siker), nemrég fel is röppentek a hírek arról, hogy a csapat esetleg már a következő kiegészítőn dolgozik. Hogy ez így van-e, azt sajnos egyelőre nem tudni biztosan, de a következő update azért így is tartogat néhány újdonságot.

A Diablo III hivatalos blogján megjelent egy új trailer, amelyben a Blizzard bemutatja, hogy milyen új itemekkel készülődnek a játékosoknak. A javításba három új item szett került bele: A Seeker of the Light (Crusader), az Uliana's Stratagem (Monk) és a Spirit of Arachyr (Witch Doctor). Az új itemek mellett a Helltooth Harness és a Vyr's Amazing Arcana szettek is frissülnek.

Ha szeretnétek részletesebben belemerülni az update tartalmába, akkor olvassátok el a Blizzard blogbejegyzését. A 2.3-as patch megjelenésének dátumát egyelőre nem tudni, de a Public Test Realmben már ki lehet próbálni a benne szereplő újdonságokat.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)