Hirdetés

Diablo 3 - sikerült elérni a 2000-es szintet

|

Hihetetlen, hogy néhányan mennyire elszántan tudnak hozzáállni a kedvenc játékaikhoz. Új bajnokot avatott a Diablo 3 ranglétrája.

Hirdetés

Ugyan a Blizzard háza táján most inkább a Hearthstone és a Heroes of the Storm élvez magasabb prioritást, azért a Diablo 3 is egy elég stabil és lelkes játékosbázist tudhat magáénak, ezek közül pedig néhányan várható módon igen eltökéltek.

Vajet jelenleg 1789-es paragon szintnél tart a harmadik évadban, a nem szezonális karakterei pedig 1339-nél tartanak. A szezon végén az elért szintek össz efognak adódni, ami azt jelenti, hogy a hivatalos ranglétrán már 2000 fölött fog járni, sőt, igazából már most is 2003-nál tart. Már az 1000 sem egyszerű mutatvány, szóval el lehet képzelni, hogy mennyi munka volt ebben.

Csak hogy el lehessen ezt egy kicsit könnyebben képzelni, számszerűsítve ez annyit tesz, hogy a már megölt több, mint 15 millió szörnyeteket, melyekből nagyjából 2 millió elit szintű volt. A 2000-es paragon szinthez 119 324 847 480 000 tapasztalati pontot kell elérni, ami olyan, mintha az 1000-es szintet 11,5-ször érnénk el.

Ti hol tartotok a ranglétrán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)