Hirdetés

Ezért nem készül teljes Diablo remake

|

Sokan azt várták, hogy az évforduló alkalmából a Blizzard a nulláról fogja újra felépíteni a Diablo 1-et, most pedig egy interjúban kérdezték meg tőlük, hogy végül miért nem így lett.

Hirdetés

A Blizzard egyik legnagyobb meglepetése volt, amikor kiderült, hogy a Diablo első részének születésnapja alkalmából újrajátszhatjuk a játékot a Diablo 3 keretein belül, természetesen mindenféle feelinges retro megkötésekkel. Az öröm ellenére sokan meglepődtek, hogy nem egy önálló játék formájában történt a megemlékezés, a Blizzard pedig most megpróbálta megmagyarázni, hogy miért is nem.

A PC Gamer készített egy interjút a Diablo 3 két fejlesztőjével a készülő ingyenes tartalmi frissítés kapcsán, amelyben meséltek egy-két dolgot arról, hogy milyen meglepetésekre számíthatunk majd. Felmerült a kérdés, hogy vajon miért egy ingyenes pakkot kapnak a rajongók és miért nem egy önálló játékot, amire John Lagrave, a játék produkciós rendezője az alábbi választ adta:

"Szerettük volna bevonni a közösséget abba a nosztalgiába, amit mi is érzük, ha a Diablóról van szó. Mi úgy érezzük, hogy elég sok király tartalmat adtunk a Diablo 3 rajongóknak az elmúlt években és nem láttunk rá okot, hogy ezt miért ne adjuk ajándékba."

Egy kicsit olyan "nesze semmi, fogd meg jól" érzést kelt ez a válasz, de azért mindenesetre tényleg rendes dolog a srácokból, hogy mindenki újraélheti az első játékot. A fejlesztők egyébként azt ajánlják, hogy a Diablo 1-es kontetet egy friss karakterrel kezdjük el, mert úgy az igazi az élmény.

Ti mit gondoltok? Jobban örültetek volna egy önálló játéknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)