Hirdetés

Blizzard és NVIDIA?

|

Amennyiben hihetünk az NVIDIA mai bejelentésének, a multicég a Blizzarddal kötött egyezményt. Eszerint a játék részt vesz az "NVIDIA - Meant To Be Played" programban. Tudjátok, ez az a nagy kerek logo például az UT2004 intrójában :) Hogy ez miért olyan fontos? Kiderült, hogy a World of Warcraft GeForce-okra lett optimalizálva, és támogatja őket az elég idejétmúlt 2-es szériától elkezdve napjaink egyik csúcskártyájáig, a GeF6800-ig! Ami számunkra talán még ennél is fontosabb: a megállapodás örömére a készítők további 1000 bónusz zárt béta kulcsot adnak ki! Jelentkezni az NZONE honlapján lehet, a mai naptól, a jelentkezés pedig egy hétig tart. Más kérdés, hogy a szerver pillanatnyilag üzemen kívül lehet, ergo az egy hétből kapásból elcsúszik pár órácska :) (Thanks Gamer's Hell)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)