Hirdetés

A Blizzard támogatja a főiskolás eSportolókat

|

Az eSports Associaton bejelentése szerint a Blizzarddal közösen fogják az egyetemek és főiskolák kezdő csapatait segíteni. Hétfőnként egy eSport edzés?

Hirdetés

Ki ne örülne annak, ha sulijában a választható sportok között valamely eSport is szerepelne? 

A Blizzard most gondolt egyet, és a The eSports Association (TeSPA) szervezettel együttműködésben igyekszik segíteni a főiskolák és egyetemek eSport csapatait. „Az együttműködés részeként a Blizzard a TeSPA hálózatban lévő tanulók csoportjait események finanszírozásával, egyedi játékbeli jutalmakkal és páratlan promóciós lehetőségekel támogatja” - olvasható a TeSPA közleményében. „A támogatás segít a csapatoknak megerősödni azzal, hogy biztosítja a helyi versenyek szervezéséhez elengedhetetlen kellékeket.”

Az előnyök csak a TeSPA-val kapcsolatban lévő csoportoknak járnak, a csatlakozásnak pedig természetesen vannak bizonyos követelménye: a játékosok önhatalmúlag nem diszkriminálhatnak játékokat vagy játéktípusokat, és a tagoknak a 10 dolláros éves tagsági díjat is be kell fizetniük.

A TeSPA’s Membership Mliestone Programja a csapat méretétől függően szolgáltat bónuszokat a tagok részére. 25 fő a minimum, innen kezdődnek a lépcsők, néhány lépcső a Hearthstone-hoz és a Heroes of the Stormhoz járó jutalmakat kínál.

Kíváncsian várjuk, hogy a végén mi lesz ebből. Menő lenne informatika vagy tesi helyett eSportolni, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)