Hirdetés

A Blizzard be nem jelentett lövöldéje valószínűleg egy új világra épül

|

Az új álláshirdetések szerint a srácok egy teljesen új IP-t akarnak felépíteni az alapoktól. Egyelőre csak annyi biztos, hogy medvék lesznek benne.

Hirdetés

A Blizzard három be nem jelentett játékon dolgozik jelenleg. Az egyik egy mobilos cím, a másik egy Diablo projekt (erről valószínűleg már hallani fogunk a BlizzConon), és az utolsó egy lövölde.

Hirdetés

Az Overwatch alig 2 éves, így adja magát, hogy annak lenne valami mellékága, de mint a legfrissebb álláshirdetésekből kiderült, nem ez a helyzet. Legalábbis nem erre utalnak a melléjük tűzött infók.

Az első hirdetésben programozót keresnek, aki imádja a szerepjátékokat, társasokat és coop játékokat. A kiírás szerint fontos cél összehozni játékosokat a világ minden részéről. Ez alapvetően nem annyira nagy cucc, de a következő soron megakadt a szemünk.

"Nem félsz a medvéktől, hanem azzal tisztelettel, megbecsüléssel és óvatossággal kezeled őket, amit megérdemelnek."

Meg is oldottuk a rejtélyt srácok: egy medvékre épülő coop lövöldét kapunk. Mindenki Zarya maciján fog lovagolni! Oké, talán nem. Talán a Blizzardosok most sírva röhögve olvassák a hírportálok spekulációját arról, hogy mi a jó eget jelenthet ez.

A cég egyébként keres még vezető pályatervezőt. A kiírás szerint emlékezetes világok megépítése a cél. Az érdekesebb része ezután következett:

"Világépítés a koncepciótól a megszületésééig."

Ez arra utal, hogy egy teljesen új univerzumot akar mutatni nekünk a Blizzard.

A harmadik kírás egyébként tapasztalt fejlesztőt keres FPS/TPS nézetbeli AAA akciójáték készítéséhez.

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz ennek a vége, de minden jel szerint valami egyedit próbál összehozni a csapat erős coop és közösségi elemekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)