Hirdetés

Hearthstone - részletek a jövőbeli tartalmakról és az első kiegészítőről

|

A játék producere, Hamilton Chu nyilatkozott a Blizzard a nemrég nyílt bétába lépett kártyajátékkal kapcsolatos jövőbeli terveiről.

Hirdetés

A Hearthstone bővítése a teljes változat megjelenése után sem fog leállni, a béta népszerűségét elnézve a játékosok tárt karokkal fogadják majd az újabb tartalmakat. Ezt illetően Chu elmondta, hogy az első kiegészítő száz-kétszáz új kártyát fog tartalmazni, de annak megjelenéséig is vannak terveik, hogy mivel tegyék izgalmasabbá, változatosabbá a meccseket.

Először is bekerül majd az egyjátékos Adventure mód új questekkel, tíz-húsz új kártyával és új szintekkel, amit leghamarabb a mobilos és táblagépes változat megjelenése után kapunk meg. Tervezik az achievementek beépítését is, és további jutalmak járhatnak a ranglétrán való előrehaladásért. Sajnos nem minden újdonság lesz azonban ingyen, viszont Chu leszögezte, nem szeretnék, hogy a fizetős tartalmak befolyásolják a játék egyensúlyát. Többek között majd másfajta hátlapokat tudtok vásárolni a kártyáitokhoz, új játéktereket, illetve alternatív hősöket, például a Warroir kaszt esetén Garrosh-t lecserélhetitek Varian Wrynnre, satöbbi.
 

Az új tartalmakat illető spekulációkra is reagált a producer, kiemelte, hogy olyan tartalmak nem lesznek, amik nem kapcsolódnak a Warcraft univerzumhoz, illetve jelenleg nem dolgoznak azon, hogy a Death Knight vagy a Monk kasztok bekerüljenek a Hearthstone-ba. Jelenleg nem dolgoznak egy esetleges 2v2 módon sem, először az 1v1 meccseket szeretnék tökéletesíteni, illetve egyelőre a párbajok hosszát sem tervezik módosítani. Végül szeretnének beépíteni egy módot, amelyben mások meccseit nézhetjük, de még ez sem a közeljövő.

Kipróbáltátok már a Hearthstone-t? Már most kellene a tartalmi frissítés, vagy azért még elvagytok a jelenleg elérhető dolgokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)