Hirdetés

A Blizzard több játékon dolgozik most, mint eddig bármikor

|

A Blizzard elnöke mesélt kicsit arról, hogy mi történik a kulisszák mögött.

Hirdetés

A Forbes újságírója kérdezte ki a cég új elnökét, J. Allen Brackket, aki elmondta, hogy nem csak hogy dolgoznak új játékokon, de több cím van a csőben, mint a cég fennállása óta bármikor. A céljuk jelenleg egyszerűen az, hogy remek élményeket kínáljanak.

Hirdetés

Sajnos Brack nem ment bele annyira a részletekbe, mint amennyire mi szerettük volna:

"Alig várjuk, hogy megoszthassuk mindazt, amin jelenleg dolgozunk. Több játékunk van fejlesztés alatt, mint eddig bármikor. Ezek között vannak olyan alkotások, melyek PC-re és konzolokra készülnek, és vannak, melyek mobilokra."

Elmondása szerint pontosan tudják, hogy a tömeggyártásnak semmi értelme, ha hátrahagyják a minőséget, és éppen ezért igyekeznek most minden erejükkel az új projektekre fókuszálni. Amikor azonban azt mondja, hogy "új", akkor nem feltétlenül új franchise-okra gondol.

"Remek játékélmények születhetnek új világokban, és régi kedvencekben is. Ezek megteremtése a mi elsődleges célunk, és nem az, hogy 'csak azért is' új IP-ket toljunk ki."

Brack egyébként hozzátette, hogy ugyan kíváncsisággal fordulnak a VR piac felé, de jelenleg inkább a hátsó sorból figyelik azt, és majd akkor fognak előre lépni, ha az már egy nagyobb platformmá növi ki magát. Ez alapján úgy tűnik, hogy nem készül semmilyen VR játék náluk jelenleg.

Ezen a ponton elkezdhetnénk találgatni, hogy a World of Warcraft Classic, a következő WoW kiegészítő, a Diablo: Immortal és a WarCraft III: Reforged mellett még mit fejlesztenek, de legkésőbb az idei BlizzConon valószínűleg úgy is hallani fogunk a jövőbeli terveikről. Ti mit látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)