Hirdetés

Blizzard - jónéhány olyan projectünk van, amelyekről nem beszélhetünk.

|

Mike Morhaime és Frank Pearce ( a két Blizzard társalapító) mostanában elég sokat nyilatkoznak - most is megtudhatunk tőlük egynémely okosságot.

Hirdetés

Egy, az MCV-nek adott interjújukban a szokásos témákon kívül (World of Warcaft, Activision-Blizzard összeolvadás, viszonyuk Bobbyval) szóbakerültek az eddig be nem jelentett projectek.

A két Blizzardos arc szerint több be nem jelentett projectjük van, mint amennyi be van jelentve. Amikor a Titan kódnevű mmo-ról kérdezték őket Mike azt mondta: "Arra a be nem jelentett mmo projectre gondoltok, amely nincs bejelentve, ezért nem tudok róla mondani semmit?" - ehhez Frank annyit adott hozzá: "És még jónéhány project van, amelyről nem beszélhetünk." Amikor a riporter nem adta fel és ezekről a projectekről kérdezősködött tovább, legalább azt árulják el, mennyi ilyen project van, akkor Mike a Titanra terelte vissza a szót: "Nem mondhatjuk meg, mennyi be nem jelentett projectünk van. A Titanról azonban annyit elmondhatunk, hogy úgy gondolunk rá, mint egy következő generációs mmo-ra. rengeteget tanultunk az elmúlt 12 évben a WoW fejlesztése és futtatása során, így összehívtuk a legtapasztaltabb fejlesztőinket, hogy ők 'szüljék meg' az új projectet. Garantálom, hogy nem a WoW folytatása vagy helyettesítője - teljesen más jellegű élmény lesz egy totálisan más világban. Mást azonban nem mondhatok - tényleg."

Azért lassan már ideje lenne azt a Titan kódnéven futó projectet hivatalosan is bejelenteni...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)